Закуски в тарталетках – 12 простих і смачних рецептів з різними начинками

З печінкою тріски

Інгредієнти:

  • зварені яйця – 2 шт.;
  • сир – 70 г;
  • печінка тріски – 70 г;
  • майонез або інший відповідний соус – 2 десертні ложки;
  • пісочні тарталетки – 8 – 9 шт.;
  • сіль і зелений лук.

Варто мати на увазі, що чим ніжніше і соковитіше начинка, тим швидше від неї розмокнуть тарталетки. Тому такі варіанти наповнювачів варто розкладати порційно безпосередньо перед відправкою на стіл.

Приготування:

  • Необхідно заздалегідь відварити яйця до твердого жовтка. Добре остудити їх і розділити на складові.
  • Білки окремо дрібно потерти. Жовтки подрібнити аналогічним чином або просто розкришити пальцями.
  • Сир пропустити через дрібну тертку. Підійде і твердий, напівтвердий молочний продукт.
  • З печінки (прямо з банки злити всю зайву рідину. Решту перекласти в тарілку, після чого розім’яти виделкою або спеціальною товкачиком.
  • Всі підготовлені раніше продукти, крім жовтки, змішати. Заправити соусом, посолити. Повинна вийти досить густа, щільна однорідна маса.
  • Наповнити нею пісочний основи.

Зверху посипати майже готову закуску раскрошенным жовтком. Прикрасити рубаним зеленим луком.

Дивіться також:  Свинина по-царськи — 8 рецептів приготування