З печінкою тріски
Інгредієнти:
- зварені яйця – 2 шт.;
- сир – 70 г;
- печінка тріски – 70 г;
- майонез або інший відповідний соус – 2 десертні ложки;
- пісочні тарталетки – 8 – 9 шт.;
- сіль і зелений лук.
Варто мати на увазі, що чим ніжніше і соковитіше начинка, тим швидше від неї розмокнуть тарталетки. Тому такі варіанти наповнювачів варто розкладати порційно безпосередньо перед відправкою на стіл.
Приготування:
- Необхідно заздалегідь відварити яйця до твердого жовтка. Добре остудити їх і розділити на складові.
- Білки окремо дрібно потерти. Жовтки подрібнити аналогічним чином або просто розкришити пальцями.
- Сир пропустити через дрібну тертку. Підійде і твердий, напівтвердий молочний продукт.
- З печінки (прямо з банки злити всю зайву рідину. Решту перекласти в тарілку, після чого розім’яти виделкою або спеціальною товкачиком.
- Всі підготовлені раніше продукти, крім жовтки, змішати. Заправити соусом, посолити. Повинна вийти досить густа, щільна однорідна маса.
- Наповнити нею пісочний основи.
Зверху посипати майже готову закуску раскрошенным жовтком. Прикрасити рубаним зеленим луком.