З додаванням яблук
Запіканка з яблуками рецепт, в якому не потрібна борошно. В результаті вийде ніжна текстура і цікавий смак.
Необхідні продукти:
- два яйця;
- трохи цукру;
- близько 350 грам гарбуза;
- кілька яблук;
- дві ложки манки;
- приблизно 30 грам масла.
Процес приготування:
- У цьому рецепті гарбуз потрібно попередньо підготувати. Спочатку вона миється, чиститься. Потім нарізають на шматки і ставиться варитися приблизно на 20 хвилин.
- Через відведений час, коли вона стане м’якою, потрібно прибрати зайву воду, а гарбуз перетворити в пюре.
- Яблука потрібно почистити, прибрати все, що знаходиться всередині і перетерти.
- Приготуйте хорошу, глибоку ємність, в яку викладіть спочатку отримане пюре, потім яблука, а потім цукор, злегка розм’якшене масло і манку. Залиште все це постояти 10 хвилин.
- У цей час добре перебити яйця, так щоб маса значно збільшилася. Перемішайте їх з іншими інгредієнтами.
- Залишилось лише викласти все у форму і прибрати на 40 хвилин у духовку. Температуру встановити на 200 градусів.