Запіканка з гарбуза – 7 смачних рецептів приготування

З додаванням яблук

Запіканка з яблуками рецепт, в якому не потрібна борошно. В результаті вийде ніжна текстура і цікавий смак.

Необхідні продукти:

  • два яйця;
  • трохи цукру;
  • близько 350 грам гарбуза;
  • кілька яблук;
  • дві ложки манки;
  • приблизно 30 грам масла.

Процес приготування:

  • У цьому рецепті гарбуз потрібно попередньо підготувати. Спочатку вона миється, чиститься. Потім нарізають на шматки і ставиться варитися приблизно на 20 хвилин.
  • Через відведений час, коли вона стане м’якою, потрібно прибрати зайву воду, а гарбуз перетворити в пюре.
  • Яблука потрібно почистити, прибрати все, що знаходиться всередині і перетерти.
  • Приготуйте хорошу, глибоку ємність, в яку викладіть спочатку отримане пюре, потім яблука, а потім цукор, злегка розм’якшене масло і манку. Залиште все це постояти 10 хвилин.
  • У цей час добре перебити яйця, так щоб маса значно збільшилася. Перемішайте їх з іншими інгредієнтами.
  • Залишилось лише викласти все у форму і прибрати на 40 хвилин у духовку. Температуру встановити на 200 градусів.
Дивіться також:  Запіканка з курячої печінки, рецепт з фото
Прокрутка до верху