Запіканка з гарбуза – 7 смачних рецептів приготування

Запіканка з гарбуза з манкою

Простий десерт, який чимось нагадує пиріг. Особливо сподобається тим, хто любить страви з гарбуза.

Необхідні продукти для приготування:

  • приблизно 450 грам гарбуза;
  • три яйця;
  • трохи вершкового масла;
  • близько 150 грам манки;
  • 100 грам цукру;
  • чайна ложка кориці.

Процес приготування:

  • Готуємо гарбуз: видаляємо з неї шкірку і тремо на дрібній тертці.
  • В одній ємності перемішуємо цукру з попередньо розм’якшеним маслом. А в іншій відокремлюємо білки і жовтки. Після цього до цукру додаються жовтки і кориця.
  • Цю масу потрібно перемішати з гарбузом, всипати туди ж манку і перемішати.
  • Білки, що залишилися ретельно перебиваються, так щоб маса збільшилася в обсязі, і вони теж вливаються до гарбузі і решти інгредієнтів.
  • Те, що вийшло, викладається у форму і готується близько 40 хвилин. Температуру поставте на 190 градусів.
Дивіться також:  Морквяна запіканка – 7 рецептів
Прокрутка до верху