Запіканка з гарбуза з манкою
Простий десерт, який чимось нагадує пиріг. Особливо сподобається тим, хто любить страви з гарбуза.
Необхідні продукти для приготування:
- приблизно 450 грам гарбуза;
- три яйця;
- трохи вершкового масла;
- близько 150 грам манки;
- 100 грам цукру;
- чайна ложка кориці.
Процес приготування:
- Готуємо гарбуз: видаляємо з неї шкірку і тремо на дрібній тертці.
- В одній ємності перемішуємо цукру з попередньо розм’якшеним маслом. А в іншій відокремлюємо білки і жовтки. Після цього до цукру додаються жовтки і кориця.
- Цю масу потрібно перемішати з гарбузом, всипати туди ж манку і перемішати.
- Білки, що залишилися ретельно перебиваються, так щоб маса збільшилася в обсязі, і вони теж вливаються до гарбузі і решти інгредієнтів.
- Те, що вийшло, викладається у форму і готується близько 40 хвилин. Температуру поставте на 190 градусів.