Запіканка з гарбуза – 7 смачних рецептів приготування

Як приготувати в мультиварці?

Запіканка в мультиварці може бути підготовлена по-різному з використанням, як сиру, так і манки і інших продуктів. У будь-якому випадку результат виходить приголомшливим.

Необхідні інгредієнти:

  • приблизно 400 грам сиру;
  • кілька яєць;
  • близько 300 грам гарбуза;
  • трохи більше 100 грам цукру;
  • 200 грам нежирної сметани;
  • трохи соди;
  • 100 грам манки.

Процес приготування:

  • Озброюємося міксером і ретельно перебиваємо спочатку просто яйця, а потім з додаванням цукру. У те, що вийшло, вливаємо сметану, а потім і попередньо натертий на дрібній тертці гарбуз.
  • Залишилося в отриману суміш покласти сир, соду і манку. Залишаємо ємність приблизно на 15 хвилин для того, щоб набухла маса.
  • Через відведений час викладаємо суміш у чашу мультиварки, ставимо режим «випічка» на 50 хвилин.
Дивіться також:  Запіканка з кольорової капусти – 8 рецептів в духовці, мультиварці
Прокрутка до верху