Запіканка з курячої печінки рецепт з гречкою
Час приготування – 2 ч.
Кількість порцій – 8.
Склад продуктів для запіканки з печінки рецепт з гречкою:
1. Куряча печінка – 1200 кг.
2. Молоко – 300 мл
3. Цибуля – 2 шт.
4. Сало – 200 р.
5. Курячі яйця – 6 шт.
6. Гречка – 1 скл.
7. Вода – 2 скл.
8. Сіль і спеції.
9. Масло соняшнику.
Приготування запіканки з печінки рецепт з гречкою
Гречка промивається, підсолювати, заливається водою і вариться до готовності. Печінка добре промивається. Також необхідно позбутися від сосудиков і зайвих плівочок. Сало нарізати на шматочки. Цибуля очищається, промивається, нарізають дрібними шматочками і обсмажується на сковорідці з олією до рум’яного кольору.
Сало і куряча печінка подрібнюються за допомогою м’ясорубки. Змішуються з смаженою цибулею. До них додаються яйця, і вливається молоко. За допомогою вилки доводимо масу до однорідного стану. До інгредієнтів додається гречка. Маса солиться і приправляється за смаком.
Форма для випічки змащується олією. Запіканка виливається у форму і поставити в духовку приблизно на півтори години. Після охолодження запіканку можна нарізати шматочками.