Заправка для вінегрету – 8 смачних і оригінальних рецептів

Заправка для вінегрету а-ля «Песто»

Інгредієнти:

  • 1 пучок світлого базиліка;
  • 50 р заздалегідь дрібно тертого Пармезану;
  • 2 – 3 часникових зубки;
  • 1 жменя очищених кедрових горішків;
  • 2/3 ст. якісного оливкової олії.

Приготування:

  • Листя базиліка зняти з стеблинок. Промити і просушити.
  • Подрібнити зелень в блендері разом з шматочками свіжого часнику.
  • Залити отриману масу оливковою олією.
  • Всипати подрібнений Пармезан і добре перемішати соус.
  • Останніми додати в заправку кедрові горішки і знову перебити масу блендером.

Добре остудити соус перед додаванням в салат.

Дивіться також:  Як приготувати індичку – 15 смачних рецептів
Прокрутка до верху