З гірчицею та оцтом
Інгредієнти:
- ¼ Ст. негострої гірчиці;
- ¼ Склянки натурального яблучного оцту;
- ¼ Ст. нежирної сметани;
- 1 ч. л. цукрової пудри;
- дрібна сіль за смаком.
Приготування:
- До сметані влити яблучний оцет і додати негостру гірчицю. Кількість останньої можна зменшувати за власним смаком.
- Добре перемішати компоненти.
- Додати в соус цукрову пудру і сіль за смаком.
- Дати суміші настоятися не менше 10 хвилин. При цьому бажано прибрати її в холодильник.
Заправка для вінегрету з гірчицею та оцтом поєднується з будь-яким варіантом салату. За смаком у неї також можна додавати різні подрібнені горішки. Наприклад, волоські або кедрові.