Заварний крем для еклерів – 6 рецептів приготування смачного крему

Білковий варіант начинки для еклерів

Один з найбільш смачних і ніжних варіантів крему. Виходить практично завжди, головне – правильно все зробити і дотримувати певні нюанси.

Необхідні продукти:

  • чотири яєчних білка;
  • один лимон;
  • стакан цукру;
  • 130 мілілітрів води.

Процес приготування:

  • Віджати сік з лимона або ж використовувати готовий. Знадобиться близько двох великих ложок.
  • Білки викласти в глибоку миску і почати збивати. Продовжувати це робити, поки не з’являться стійкі піки, так щоб, навіть перевернувши ємність, вміст залишилося на місці.
  • У каструлі змішуємо цукор з водою, та приготуємо сироп. Він буде готовий, коли консистенція стане тягучою, а температура підніметься до 110 градусів.
  • Отриманий сироп повільно вливаємо до білків, продовжуємо збивати на низькій швидкості. Потім додаємо сік лимона і доводимо до готовності, збиваючи ще близько 10 хвилин на високих оборотах.
Дивіться також:  Медовий торт зі сметанним кремом – 4 рецепта
Прокрутка до верху