Білковий заварний крем в домашніх умовах
Крем з білків — це невід’ємна частина самих ніжних і вишуканих десертів. А приготувати його дуже легко.

Вам знадобиться:
- цукор — 150 гр;
- один лимон;
- чотири яєчних білка;
- вода — 100 мл
Як приготувати білковий заварний крем:
Акуратно розбиваємо сирі яйця і відокремлюємо білки і жовтки.
Розрізати лимон на дві частини і вичавити з них сік. Для рецепту нам потрібно 40 мл соку. Це дві столові ложки.
Окремо міксером обробити білки. Вони дійдуть до потрібної консистенції, коли ви перевернете миску догори дном, а білкова маса залишиться на місці.
Налити воду в каструлю, насипати цукор. Ми варимо солодкий сироп.
Наливаємо його у збиті білки, проходимся по масі міксером.
Додамо лимонний сік і ще раз включимо кухонний прилад.
Через 10 хвилин збивання крем буде готовий.
Для аромату можна всипати ваніль.
Тепер начиняємо кремом тістечка або трубочки.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9