Готуємо сирну ласощі
Цей рецепт відомий вже дуже давно, часто в магазинах можна зустріти, і називається він «Сочником», але от з домашнім печивом він не зрівнятися. Щоб його приготувати, потрібно мінімум продуктів:
- Жирного сиру − 300 г;
- Масло вершкове 300-400 г;
- Борошна вищого сорту − 0,5 кг;
- Цукрового піску півсклянки;
- Розпушувача − чайна ложка.
Готується рецепт за такою схемою:
- Масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно стало м’яким.
- Змішати разом усі складові без цукрового піску.
- З отриманої маси вимісити гладке грудочку, розділити на кілька частин і розкачати тонкі пласти, близько 1 див.
- Вирізати круглої формочкою печиво, всередину насипати трохи цукру і згорнути у вигляді вареника.
- Викласти на деко і відправити в духовку на 25 хвилин, розігріту до 180 градусів.