Здобне печиво на маргарині
Можна приготувати страву на маргарині. Буде потрібно мінімум інгредієнтів, але в підсумку вийде дуже смачне ласощі до чаю. Для приготування потрібно:
- Куряче яйце;
- Цукровий пісок-250 г;
- Борошна вищого сорту − 0,5 кг;
- Маргарин − 250 г;
- Щіпка соди;
- трохи молока для змащування.
Спосіб приготування такий:
- Ретельно збити яйце і цукор.
- Розм’якшений маргарин змішати з яєчною масою. Добре перемішати, щоб в результаті вийшла консистенція сиру.
- Просіяне борошно невеликими порціями додавати до масі і вимішувати, додати соду і добре вимішати.
- Відправити отримане тісто в холодильник на півгодини.
- Дістати з холодильника, розділити на кілька частин і розкачати пласти, за допомогою формочок зробити печиво.
- Викласти на деко, застелене пергаментом, готові шматочки, змастити молоком.
- Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.