Здобне печиво – 8 смачних домашніх рецептів приготування

Здобне печиво на маргарині

Можна приготувати страву на маргарині. Буде потрібно мінімум інгредієнтів, але в підсумку вийде дуже смачне ласощі до чаю. Для приготування потрібно:

  • Куряче яйце;
  • Цукровий пісок-250 г;
  • Борошна вищого сорту − 0,5 кг;
  • Маргарин − 250 г;
  • Щіпка соди;
  • трохи молока для змащування.

Спосіб приготування такий:

  • Ретельно збити яйце і цукор.
  • Розм’якшений маргарин змішати з яєчною масою. Добре перемішати, щоб в результаті вийшла консистенція сиру.
  • Просіяне борошно невеликими порціями додавати до масі і вимішувати, додати соду і добре вимішати.
  • Відправити отримане тісто в холодильник на півгодини.
  • Дістати з холодильника, розділити на кілька частин і розкачати пласти, за допомогою формочок зробити печиво.
  • Викласти на деко, застелене пергаментом, готові шматочки, змастити молоком.
  • Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Дивіться також:  Цукрове печиво – 8 дуже смачних рецептів в домашніх умовах
Прокрутка до верху