11 рецептів салату з корейською морквою

Рецепт з квасолею

Для цього варіанту страви краще всього вибирати консервовану квасолю білого кольору. Її потрібно 130 грам. Інші інгредієнти: велика червона цибулина, сухий часник, велика морквина, сіль, 1,5 великої ложки столового оцту, по щіпці меленої паприки і коріандру, 1 ст. олії.

  • Плоди бобів промиваються водою і змішуються з півкільцями цибулі.
  • До цих продуктів відправляється морквина, подрібнена спеціальною теркою.
  • Сіль, часник і приправи змішуються окремо, після чого заливаються киплячим маслом. У суміш виливається оцет.
  • Маринад виливається на овочі.

Подавати салат із корейської морквою, квасолею можна відразу ж після ретельного перемішування всіх компонентів.

Дивіться також:  Найсмачніші салати – 13 рецептів на святковий стіл і на кожен день