17 рецептів оладок — смачно і швидко в домашніх умовах!

Яблучні, на кефірі

Інгредієнти: 270 мл кефіру, 1,2 ст. найвищого гатунку борошна, 2 – 3 ст. л. цукрового піску, сире велике яйце, 2 невеликих кислуватих яблука, половина малий. ложки негашеного соди, щіпка меленої кориці, стільки ж солі.

  • У глибокій ємності добре збивається сире яйце. Воно солиться і посипається піском. Збивання продукту триває до появи легкої пінки. Кількість цукру можна міняти за власним смаком.
  • У масу вливається теплий кефір. Попередньо він підігрівається на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  • В отриману рідку суміш частинами всипається борошно, просеянная разом з содою. Склад вимішується до зникнення грудочок.
  • Тісто повинне вийти традиційної для оладок консистенції.
  • Останніми в масу додаються яблука та кориці. Фрукти попередньо добре миються, позбавляються від шкірки і серцевини з насінням. Решта нарізають дрібними кубиками.
  • Яблука висипаються в тісто. Всі компоненти добре перемішуються.

На розігрітій олії випікаються з двох сторін оладки традиційної форми і розміру.

Дивіться також:  Торт «Москва» – 4 рецепта приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху