Баклажани як гриби – 11 рецептів швидких і смачних

Баклажани, гриби, смажені з яйцями

Готується страва з:

  • баклажан – 650 г;
  • яєць – 3 шт.;
  • лука – 180 г;
  • солі;
  • перцю чорного меленого;
  • жиру рослинного.

Сині плоди помити, нарізати, видалити гіркоту. Яйця збити, додати до устояним плодам, перемішати. Обсмажити в олії синенькі з яєчком, після додати цибулю, готувати близько 30 хвилин. Посолити, поперчити.

Баклажани, смажені гриби, можна подавати гарячими або холодними. Вони добре поєднуються з різними соусами – томатним, сметанним, майонезним. Подавати закуску зі стравами з картоплі.

Дивіться також:  Варення з брусниці – 7 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху