Баклажани як гриби – 11 рецептів швидких і смачних

Білі баклажани зі смаком грибів

Білі баклажани зі смаком і структурі після смаження нагадують грибочки. Якщо заправити їх після приготування ароматним олією, вийде блюдо, яке сподобається всім без винятку.

Для приготування варто запастися:

  • білими баклажанами – 3 кг;
  • водою – 1,5 л;
  • цибулею – 3 шт.;
  • сіллю – 70 г;
  • цукровим піском – 1 ст. л.;
  • перцем, гвоздикою, лаврушкой;
  • часниковими часточками (за смаком).

Білі молоді плоди відварити до готовності, присолив попередньо воду. Окремо приготувати маринад з цибулі, спецій, води.

В підходящу ємність викласти приготовані плоди, чергуючи шари подрібненим часником. Залити маринадом, видаливши попередньо цибулю, поставити для маринування у прохолодне місце. Через добу можна діставати і їсти синенькі, заправивши олією і додавши свіжий цибулька за смаком. Білі баклажани зі смаком грибів можна зберігати тривалий час у холодильнику, попередньо склавши в стерильні банки.

Дивіться також:  Засолювання капусти на зиму — 13 смачних рецептів соління
Прокрутка до верху