Рецепт на швидку руку
У вихідний день хочеться і відпочити, і порадувати сім’ю смачною випічкою. Використовуючи цей рецепт, не доведеться витрачати багато часу на приготування. Тісто замішується моментально, а випічка виходить вище всяких похвал.
Інгредієнти:
- молоко – 110 мл теплого;
- сода – 0,5 ч. ложки гашеного;
- вершкове масло – 85 м;
- цукор – 180 г;
- банан – 3 шт.;
- масло;
- борошно – скільки візьме;
- яйце – 2 шт.
Приготування:
- Витягти м’якоть з банана. Розім’яти. Повинна вийти каша.
- Додати масло, яке знадобиться розм’якшеним. Влити яйця, насипати цукор і все збити.
- Залити молоком, насипати борошно і додати соду. І знову все, звичайно, збити.
- Промазати маслом форму. Залити тісто.
- Прибрати заготовку в духову шафу, в якому вже температура 200 градусів.
Запікати потрібно лише півгодини.