Банановий пиріг — 10 рецептів приготування швидко і смачно!

З додаванням яблук

Завдяки бананам випічка виходить вологим з екзотичним ароматом, а яблука подарують їй ніжну кислинку. Цю випічку можна готувати цілий рік.

Інгредієнти:

  • борошно – 230 г;
  • сіль;
  • яйце – 2 шт.;
  • рослинне масло – 2 ч. ложки;
  • цукор – 190 г;
  • яблуко – 2 шт.;
  • сметана – 200 мл;
  • розпушувач – 0,5 ч. ложки;
  • банан – 2 шт.

Приготування:

  • Промазати маслом форму і поставити на розігрів духова шафа. Режим знадобиться 200 градусів.
  • Зрізати шкірку з яблук. Нарізати. Банани подрібнити.
  • Бананові кружечки помістити у форму, накрити яблучними часточками.
  • Залити яйцями цукровий пісок і збити. Кристали повинні повністю розчинитися.
  • Залити сметаною, додати соду, засипати борошном і присолити. Все збити.
  • Залити фрукти готовим складом і запікати 2/3 години.
Дивіться також:  Турецька пахлава – 6 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху