З додаванням яблук
Завдяки бананам випічка виходить вологим з екзотичним ароматом, а яблука подарують їй ніжну кислинку. Цю випічку можна готувати цілий рік.
Інгредієнти:
- борошно – 230 г;
- сіль;
- яйце – 2 шт.;
- рослинне масло – 2 ч. ложки;
- цукор – 190 г;
- яблуко – 2 шт.;
- сметана – 200 мл;
- розпушувач – 0,5 ч. ложки;
- банан – 2 шт.
Приготування:
- Промазати маслом форму і поставити на розігрів духова шафа. Режим знадобиться 200 градусів.
- Зрізати шкірку з яблук. Нарізати. Банани подрібнити.
- Бананові кружечки помістити у форму, накрити яблучними часточками.
- Залити яйцями цукровий пісок і збити. Кристали повинні повністю розчинитися.
- Залити сметаною, додати соду, засипати борошном і присолити. Все збити.
- Залити фрукти готовим складом і запікати 2/3 години.