Банановий пудинг – 7 рецептів приготування в мультиварці, в духовці і мікрохвильовій печі

Ласощі з вівсянкою

Фруктовий пудинг з вівсянкою – це поживний і смачний сніданок, який обов’язково сподобається і дорослим, і маленьким гурманам.

Інгредієнти:

  • 110 г волоських горіхів;
  • 80 г вівсяних пластівців;
  • два банана;
  • по дрібці ванілі і солі;
  • одне яблуко;
  • дві ложки фруктового сиропу або іншого підсолоджувача;
  • 280 мл молока (води).

Щоб банановий пудинг в духовці вийшов дуже ніжної текстури, вівсяні пластівці краще подрібнити за допомогою кавомолки.

Спосіб приготування:

  • Пересипаємо подрібнені пластівці в чашу блендера. Туди ж кладемо горіхи, шматочки бананів, сіль і ваніль. Наливаємо сироп і молоко (можна використовувати і звичайну воду). Збиваємо інгредієнти до однорідності.
  • Отриману масу виливаємо в невелику форму, в тісто вдавлюємо невеликі шматочки яблука і відправляємо майбутній десерт в духовку на 35 хвилин (температура – 180 °С).
Дивіться також:  Топлене молоко в мультиварці – 6 рецептів приготування
Прокрутка до верху