Ласощі з вівсянкою
Фруктовий пудинг з вівсянкою – це поживний і смачний сніданок, який обов’язково сподобається і дорослим, і маленьким гурманам.
Інгредієнти:
- 110 г волоських горіхів;
- 80 г вівсяних пластівців;
- два банана;
- по дрібці ванілі і солі;
- одне яблуко;
- дві ложки фруктового сиропу або іншого підсолоджувача;
- 280 мл молока (води).
Щоб банановий пудинг в духовці вийшов дуже ніжної текстури, вівсяні пластівці краще подрібнити за допомогою кавомолки.
Спосіб приготування:
- Пересипаємо подрібнені пластівці в чашу блендера. Туди ж кладемо горіхи, шматочки бананів, сіль і ваніль. Наливаємо сироп і молоко (можна використовувати і звичайну воду). Збиваємо інгредієнти до однорідності.
- Отриману масу виливаємо в невелику форму, в тісто вдавлюємо невеликі шматочки яблука і відправляємо майбутній десерт в духовку на 35 хвилин (температура – 180 °С).