Сирно-банановий пудинг
Банани і сир ідеально поєднуються між собою, тому з таких інгредієнтів можна зробити смачний, ніжний пудинг. Пропонуємо цікавий рецепт фруктового десерту з сиром і сметанним кремом.
Інгредієнти для пудингу:
- ½ Кг сиру;
- п’ять яєць;
- 110 мл сметани;
- 180 г солодкого піску;
- дві ложки крохмалю;
- 0,5 ч. ложки ванілі.
Для крему:
- 220 мл сметани;
- два банана;
- дві ложки солодкої пудри;
- 0,5 ч. ложки ванілі.
Спосіб приготування:
- Сирний продукт подрібнюємо блендером, щоб пудинг вийшов особливо ніжної консистенції.
- Яйця поділяємо на складові. Жовтки додаємо до сиру разом з крохмалем, ваніліном і сметаною. До максимальної однорідності збиваємо складу допомогою блендера.
- Білки обробляємо так само, але окремо, до щільної піни. Після починаємо акуратно засипати підсолоджувач. У вас повинна вийти маса такої ж щільності, як для приготування безе.
- Тепер так само дбайливо перекладаємо білкову масу в сирну і вимішуємо знизу вгору.
- Перелити тісто у форму і ставимо у вже розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Важливо, щоб духовка була гарячою, і в процесі запікання дверцята печі відкривати не можна, інакше пудинг втратить всю свою легкість.
- Готовий пудинг не поспішаємо діставати з духовки, десерт повинен остигати разом з нею.
- А поки беремо банани і разом з солодкої пудрою, сметаною і ваніліном подрібнюємо до кремоподібної маси.
- Отриманим кремом поливаємо готове ласощі і прикрашаємо його на свій розсуд. Найпростіше присипати десерт шоколадною стружкою. Перед подачею пудинг повинен вистояти в прохолодному місці ще пару годин.
Будь десерт із бананів завжди відрізняється особливою ніжністю і ароматом. Тому обов’язково спробуйте пудинг з такого екзотичного фрукта, адже він неодмінно підкорить вас своїм смаком і повітряною легкістю.