Банановий пудинг – 7 рецептів приготування в мультиварці, в духовці і мікрохвильовій печі

Сирно-банановий пудинг

Банани і сир ідеально поєднуються між собою, тому з таких інгредієнтів можна зробити смачний, ніжний пудинг. Пропонуємо цікавий рецепт фруктового десерту з сиром і сметанним кремом.

Інгредієнти для пудингу:

  • ½ Кг сиру;
  • п’ять яєць;
  • 110 мл сметани;
  • 180 г солодкого піску;
  • дві ложки крохмалю;
  • 0,5 ч. ложки ванілі.

Для крему:

  • 220 мл сметани;
  • два банана;
  • дві ложки солодкої пудри;
  • 0,5 ч. ложки ванілі.

Спосіб приготування:

  • Сирний продукт подрібнюємо блендером, щоб пудинг вийшов особливо ніжної консистенції.
  • Яйця поділяємо на складові. Жовтки додаємо до сиру разом з крохмалем, ваніліном і сметаною. До максимальної однорідності збиваємо складу допомогою блендера.
  • Білки обробляємо так само, але окремо, до щільної піни. Після починаємо акуратно засипати підсолоджувач. У вас повинна вийти маса такої ж щільності, як для приготування безе.
  • Тепер так само дбайливо перекладаємо білкову масу в сирну і вимішуємо знизу вгору.
  • Перелити тісто у форму і ставимо у вже розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин. Важливо, щоб духовка була гарячою, і в процесі запікання дверцята печі відкривати не можна, інакше пудинг втратить всю свою легкість.
  • Готовий пудинг не поспішаємо діставати з духовки, десерт повинен остигати разом з нею.
  • А поки беремо банани і разом з солодкої пудрою, сметаною і ваніліном подрібнюємо до кремоподібної маси.
  • Отриманим кремом поливаємо готове ласощі і прикрашаємо його на свій розсуд. Найпростіше присипати десерт шоколадною стружкою. Перед подачею пудинг повинен вистояти в прохолодному місці ще пару годин.

Будь десерт із бананів завжди відрізняється особливою ніжністю і ароматом. Тому обов’язково спробуйте пудинг з такого екзотичного фрукта, адже він неодмінно підкорить вас своїм смаком і повітряною легкістю.

Дивіться також:  Торт Колібрі – 7 рецептів дивно смачного і гарного торта
Прокрутка до верху