На окропі
Легкий у приготуванні, ніжний бісквіт допоможе приготувати смачне ласощі.

Інгредієнти:
- Яйце – 4 шт.;
- Окріп – 3 ст. ложки;
- Цукор – 250 гр.;
- Розпушувач – 1 ч. ложка;
- Борошно – 150 гр.;
- Олія – 6 ч. ложок.
Приготування:
Форму, діаметр якої дорівнює 24 см, застелити папером для випічки.
Помістити яйця в ємність.
Засипати цукор. Збити.
Насипати розпушувач. Перемішати.
Всипати борошно. Збити.
Залити масло. Збити.
Влити окріп. Розмішати.
Перелити у форму.
Помістити в духову шафу. Температура 180 гр.
Через півгодини перевірити готовність, застосувавши зубочистку. Якщо залишилася суха, значить готовий.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8