Бісквіт – класичний рецепт торта в духовці і 6 додаткових

На окропі

Легкий у приготуванні, ніжний бісквіт допоможе приготувати смачне ласощі.

Інгредієнти:

  • Яйце – 4 шт.;
  • Окріп – 3 ст. ложки;
  • Цукор – 250 гр.;
  • Розпушувач – 1 ч. ложка;
  • Борошно – 150 гр.;
  • Олія – 6 ч. ложок.

Приготування:

  • Форму, діаметр якої дорівнює 24 см, застелити папером для випічки.
  • Помістити яйця в ємність.
  • Засипати цукор. Збити.
  • Насипати розпушувач. Перемішати.
  • Всипати борошно. Збити.
  • Залити масло. Збити.
  • Влити окріп. Розмішати.
  • Перелити у форму.
  • Помістити в духову шафу. Температура 180 гр.
  • Через півгодини перевірити готовність, застосувавши зубочистку. Якщо залишилася суха, значить готовий.
  • Дивіться також:  Торт з вафельних коржів – 8 рецептів, як зробити закусочний торт зі згущеним молоком, кремом або консервами
    Прокрутка до верху