Шоколадний бісквітний рулет
Відмінність цього рулету в тому, що його не потрібно попередньо згортати, тому крем та інші інгредієнти повинні бути готові і знаходитися під рукою.

Для шоколадного медового бісквіта потрібно взяти:
- 3 яйця;
- 100 г цукру;
- 30 г меду;
- 50 г какао-порошку;
- 120 г борошна;
- 3 г соди.
Прошарок рулету буде з вершкового крему і вишень:
- 125 мл води;
- 100 г цукру;
- 30 г борошна;
- 100 г вершкового масла;
- 200 г свіжих або заморожених вишень без кісточок;
- 60-75 мл вишневого соку для просочення бісквіта.
Як приготувати рулет покроково:
Яйця, мед і цукор п’ять хвилин збивати на мінімальній швидкості міксера. Потім додати сипучі інгредієнти і також вмішати їх міксером.
Вилити тісто і розмазати його ложкою по промасленному пергаменту. Піч шоколадний корж 7-12 хвилин, в залежності від особливостей конкретної духовки.
Для крему киплячий сироп з води і цукру заварити борошном. Коли суміш охолоне, збити її міксером разом з м’яким маслом.
Готовий шоколадний бісквіт злегка просочити вишневим соком, щедро намазати кремом, зверху розподілити вишні і згорнути рулет. Зверху випічку можна прикрасити розтопленим шоколадом і декількома ягодами вишні.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9