Бомбова капуста швидкого приготування – 7 рецептів

Готуємо з медом

Маринована капуста з медом і яблуками – хрустка, апетитна і дуже ароматна закуска. Цей нетривіальний рецепт цілком може стати вашим коронним!

Для виконання потрібні:

  • 1 кг капусти;
  • 2 великі морквини;
  • 2 кисло-солодких яблука;
  • ½ Часниковою головки;
  • ½ Л води;
  • 15 г солі;
  • 45 г цукрового піску;
  • 15 мл меду;
  • 120 мл оцту;
  • 80 мл рослинного масла;
  • лавровий лист, запашний перець, гвоздичні бутони.

Етапи створення:

  • Головка капустяна шинкуется, яблука ріжуться кубиками, часникові зубчики подрібнюються, а морквина натирається.
  • Овочева нарізка змішується і утрамбовується в банку.
  • З окропу і спецій готується основа під маринад, яка повинна настоятися 1 годину.
  • У настояну основу вливаються масло, оцет, додайте цукровий пісок і сіль.
  • При кипінні в розсіл вводиться мед.
  • Через 2 хвилини окропом наповнюється ємність з овочевою нарізкою.
  • Коли ємність стане прохолодною, капусту можна дегустувати.
Дивіться також:  Салат з рибою – 15 дуже смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху