Готуємо з медом
Маринована капуста з медом і яблуками – хрустка, апетитна і дуже ароматна закуска. Цей нетривіальний рецепт цілком може стати вашим коронним!
Для виконання потрібні:
- 1 кг капусти;
- 2 великі морквини;
- 2 кисло-солодких яблука;
- ½ Часниковою головки;
- ½ Л води;
- 15 г солі;
- 45 г цукрового піску;
- 15 мл меду;
- 120 мл оцту;
- 80 мл рослинного масла;
- лавровий лист, запашний перець, гвоздичні бутони.
Етапи створення:
- Головка капустяна шинкуется, яблука ріжуться кубиками, часникові зубчики подрібнюються, а морквина натирається.
- Овочева нарізка змішується і утрамбовується в банку.
- З окропу і спецій готується основа під маринад, яка повинна настоятися 1 годину.
- У настояну основу вливаються масло, оцет, додайте цукровий пісок і сіль.
- При кипінні в розсіл вводиться мед.
- Через 2 хвилини окропом наповнюється ємність з овочевою нарізкою.
- Коли ємність стане прохолодною, капусту можна дегустувати.