Бомбова капуста швидкого приготування – 7 рецептів

З болгарським перцем і огірком

Додаток з соковитих плодів додасть закуски насиченість і яскравість смаку.

Щоб виконати рецепт досить підготувати:

  • 1 кг капусти;
  • 1 морквину;
  • 1 шт. болгарського перцю;
  • огірок;
  • ½ Л води;
  • 20 г цукрового піску;
  • 10 г солі;
  • 50 мл оцту.

Покрокова інструкція створення смачної закуски «на швидку руку»:

  • З качана видаляються верхні листки, після чого він шинкуется.
  • Морква натирається, а огірок і перець ріжуться соломкою.
  • Овочева нарізка перемішується і закладається в стерилізовану банку, де ущільнюється.
  • На вогні кип’ятити розсіл, що складається з води, цукрового піску, солі та оцту протягом 3 хвилин.
  • Тара заповнюється розсолом і коли він охолоне, поміщається в холод, де за добу капустяна соломка придбає готове стан.

Бомбова капуста – швидка і неймовірно смачна закуска на кожен день. Такий варіант приготування особливо актуальним на початку осені, коли свіжі овочі вже набридли і дуже хочеться спробувати першу засолювання.

Дивіться також:  Салат з буряка – 17 рецептів з вареним або сирим буряком
Прокрутка до верху