З болгарським перцем і огірком
Додаток з соковитих плодів додасть закуски насиченість і яскравість смаку.
Щоб виконати рецепт досить підготувати:
- 1 кг капусти;
- 1 морквину;
- 1 шт. болгарського перцю;
- огірок;
- ½ Л води;
- 20 г цукрового піску;
- 10 г солі;
- 50 мл оцту.
Покрокова інструкція створення смачної закуски «на швидку руку»:
- З качана видаляються верхні листки, після чого він шинкуется.
- Морква натирається, а огірок і перець ріжуться соломкою.
- Овочева нарізка перемішується і закладається в стерилізовану банку, де ущільнюється.
- На вогні кип’ятити розсіл, що складається з води, цукрового піску, солі та оцту протягом 3 хвилин.
- Тара заповнюється розсолом і коли він охолоне, поміщається в холод, де за добу капустяна соломка придбає готове стан.
Бомбова капуста – швидка і неймовірно смачна закуска на кожен день. Такий варіант приготування особливо актуальним на початку осені, коли свіжі овочі вже набридли і дуже хочеться спробувати першу засолювання.