Ганаш на олії
Ганаш на олії – ідеальний засіб для покриття та вирівнюючи тортів. Рецепт простий до неподобства, в ньому немає нічого, з чим би ви не змогли впоратися і часу піде небагато. Олія, звичайно, має бути повністю натуральною і з високим відсотком жирності.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 1.
Інгредієнти:
- Шоколад молочний – 300 грн.
- Олія вершкове 82,5% – 150 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Вам знадобиться лише шоколад та шматочок вершкового масла. Краще вибирати спеціальний кондитерський шоколад ніж шоколадну плитку.
Крок 2. Молочний шоколад розтопіть у мікрохвильовій печі або за допомогою водяної лазні. Потім шоколадну масу остудіть до кімнатної температури.
Крок 3. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб він підтанув до температури 18-20 градусів. Викладіть його в миску і збийте міксером до утворення пухкої маси.
Крок 4. Охолоджену шоколадну масу додайте до масляної. Збийте ці інгредієнти міксером. Від бульбашок повітря, що утворилися, легко можна позбутися, перемішавши ганаш лопатної до гладкої консистенції.
Крок 5. Ганаш для торта на молочному шоколаді готовий, його можна використовувати за призначенням. Смачного!