Ікра з грибів – 7 рецептів приготування

Класична ікра з варених грибів

Використовуючи мінімальний набір продуктів, приготуємо смачну закуску.

Нам знадобиться:

• 1, 5 кг основного компонента;
• 250 г цибулі;
• 4 ст. л. рослинного масла;
• 7-8 зубчиків часнику;
• сіль і спеції.
Свіжі гриби очищають, зрізують всі пошкоджені ділянки і кілька разів промивають.

Ніколи не готуйте з грибів, в якості яких є найменші сумніви.

Переміщаємо їх у велику каструлю і ставимо на вогонь. Як тільки вода закипить, відразу зливаємо і ставимо на плиту зі свіжою рідиною. Варимо обов’язково не менше години, після чого відкидаємо порціями на друшляк і охолодити природним способом.
У цей час можна зайнятися цибулею, який нарізаємо в довільній формі і підсмажити на сковороді з маслом до зарум’янювання. Встановлюємо м’ясорубку. З її допомогою 2 рази прокручуємо всі підготовлені продукти для ікри з варених грибів.
Розігріваємо товстостінну сковороду або казан. Наливаємо масло і тушкуємо суміш на повільному вогні з додаванням улюблених приправ, подрібненого часнику і сіллю. Тушкуємо під кришкою 15 хвилин.

Дивіться також:  Гарбузовий сік на зиму в домашніх умовах
Прокрутка до верху