Королівський пиріг з сиром і яблуками
По цьому рецепту виходить дуже ніжна, пухка, соковита яблучна ватрушка, яка просто тане в роті!

Список продуктів:
- 270 г пшеничного борошна;
- 160 г цукру;
- 120 г солодко-вершкового масла;
- 6 г розпушувача;
- 4 середніх яйця;
- 2 зелених яблука;
- 450 г м’якого сиру.
Рецепт приготування.
Масло розм’якшують при кімнатній температурі, заздалегідь вийнявши його з холодильника.
М’яке масло присипають 100 г цукрового піску, просіяним борошном і розпушувачем.
Всі компоненти перемішують вручну і подрібнюють в крихту.
Приготовлену основу прибирають охолоджуватися.
Холодні яйця збивають міксером, додають 20 г цукру, продовжуючи перемішувати на середній швидкості.
Яблука очищають, звільняють від серцевини і подрібнюють на дрібній тертці.
Сир розминають, з’єднують з солодкими яйцями і яблучним пюре.
Суміш збивають міксером протягом 5 хвилин до повної однорідності.
Половину холодної крихти кладуть у форму, розподіляючи тонким шаром. Роблять бортики.
На заготівлю виливають яблучно-сирну начинку.
З другої половини тіста формують верх пирога.
Ватрушка з яблуками випікається під фольгою при 180°С 30 хвилин.
Далі фольгу прибирають і випікають десерт ще 15 хвилин до рум’яного кольору скоринки.