Королевська ватрушка — 6 рецептів з сиром

Королівський пиріг з сиром і яблуками

По цьому рецепту виходить дуже ніжна, пухка, соковита яблучна ватрушка, яка просто тане в роті!

Список продуктів:

  • 270 г пшеничного борошна;
  • 160 г цукру;
  • 120 г солодко-вершкового масла;
  • 6 г розпушувача;
  • 4 середніх яйця;
  • 2 зелених яблука;
  • 450 г м’якого сиру.

Рецепт приготування.

  • Масло розм’якшують при кімнатній температурі, заздалегідь вийнявши його з холодильника.
  • М’яке масло присипають 100 г цукрового піску, просіяним борошном і розпушувачем.
  • Всі компоненти перемішують вручну і подрібнюють в крихту.
  • Приготовлену основу прибирають охолоджуватися.
  • Холодні яйця збивають міксером, додають 20 г цукру, продовжуючи перемішувати на середній швидкості.
  • Яблука очищають, звільняють від серцевини і подрібнюють на дрібній тертці.
  • Сир розминають, з’єднують з солодкими яйцями і яблучним пюре.
  • Суміш збивають міксером протягом 5 хвилин до повної однорідності.
  • Половину холодної крихти кладуть у форму, розподіляючи тонким шаром. Роблять бортики.
  • На заготівлю виливають яблучно-сирну начинку.
  • З другої половини тіста формують верх пирога.
  • Ватрушка з яблуками випікається під фольгою при 180°С 30 хвилин.
  • Далі фольгу прибирають і випікають десерт ще 15 хвилин до рум’яного кольору скоринки.
  • Дивіться також:  Бісквіт на молоці – 6 рецептів приготування