Кращі покрокові рецепти для мультиварки (з фото)

Словацький пиріг з яблук

 

Час приготування – півтори години.

Кількість порцій – 8.

 

Склад продуктів для словацького яблучного пирога:

  • Борошно – 200 грам.
  • Молоко – 100 мл
  • Цукровий пісок – 300 грам.
  • Рафінована олія – 120 мл
  • Розпушувач – 1 ст. л.
  • 1 кг. яблук.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Цедра лимона.
  • Приготування словацького яблучного пирога

     

    Для початку потрібно замісити тісто. Одну четверту тесту потрібно відокремити і покласти в морозильну камеру. Решта частину тіста викласти на пергаментний папір, прикривається ще одним аркушем паперу і з допомогою чаші мультиварки видавлюється коло. Його потрібно покласти на дно приладу.

    Для начинки очищені яблука натираються на крупній тертці. З них потрібно віджати сік і викласти на тісто. Зверху яблука посипаються цукровим піском, корицею і цедрою лимона. В кінці дістаємо з морозильної камери заморожене тісто і натираємо його над пирогом. Тісто має рівномірно закривати яблучну начинку. Вибираємо програму «Випічка» на 45 хвилин. Пиріг виймайте з мультиварки разом з чашею, щоб він охолов.

    Дивіться також:  Смажена тріска, рецепти з фото