Словацький пиріг з яблук
Час приготування – півтори години.
Кількість порцій – 8.
Склад продуктів для словацького яблучного пирога:
Приготування словацького яблучного пирога
Для початку потрібно замісити тісто. Одну четверту тесту потрібно відокремити і покласти в морозильну камеру. Решта частину тіста викласти на пергаментний папір, прикривається ще одним аркушем паперу і з допомогою чаші мультиварки видавлюється коло. Його потрібно покласти на дно приладу.
Для начинки очищені яблука натираються на крупній тертці. З них потрібно віджати сік і викласти на тісто. Зверху яблука посипаються цукровим піском, корицею і цедрою лимона. В кінці дістаємо з морозильної камери заморожене тісто і натираємо його над пирогом. Тісто має рівномірно закривати яблучну начинку. Вибираємо програму «Випічка» на 45 хвилин. Пиріг виймайте з мультиварки разом з чашею, щоб він охолов.