Крем для медового торта – 9 рецептів правильного крему

Масляний крем

Необхідні інгредієнти:

  • сметана – 120 гр;
  • шматок масла вершкового – 150 гр;
  • цукрова пудра – 150 гр.

Поетапне приготування:

  • Масло доводимо до м’якості в мікрохвильовці.
  • Змішуємо його з цукровою пудрою і перетираємо.
  • Окремо збиваємо сметану з допомогою віночком і виливаємо її до суміші пудри і масла.
  • Ще раз все збиваємо.
  • Як тільки коржі для торта будуть готові, охолодити їх і формуємо торт, обмазуючи їх ніжним солодким кремом. Приємного чаювання!
Дивіться також:  Пиріг з гарбузом – 8 рецептів простих і смачних
Прокрутка до верху