Курячі крильця KFC в домашніх умовах – 8 рецептів приготування

Курячі крильця KFC з хрусткою скоринкою в духовці

Курячі крильця KFC з хрусткою скоринкою в духовці для своєї реалізації не потребують професійних кухарських навичок. Це ідеальний рецепт для тих, хто аж ніяк не сприймає важку жирну їжу. Приготування домашнього фастфуду потребує лише 45 хвилин.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Курячі крила – 1 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 0,5 ст.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Гранульований часник – 1 ч.л.
  • Кукурудзяні чіпси – 150 грн.
  • Олія соняшникова – для змащування дека.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Вода – 3 ст.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

  1. Підготовляємо продукти для оригінальної закуски.
  2. Промиваємо та обсушуємо крила.
  3. Рубаємо кожне крило суглобами. Використовуємо лише другу та третю фалангу. З першої можна зварити бульйон.
  4. Підготовлені крила складаємо в об’ємну миску.
  5. Присипаємо сіллю та половиною чайної ложки меленого перцю.
  6. Добре розмішавши, даємо трохи промаринуватися.
  7. Беремо кукурудзяні чіпси без смакових ароматизаторів та складаємо у пакет. Подрібнюємо качалкою рухами, що прокочують.
  8. Крихту, що вийшла, висипаємо в миску. Вона не повинна бути надто дрібною.
  9. Пробуємо чіпси на сіль і лише після цього солимо і приправляємо меленим перцем і гранульованим часником. Кількість спецій та асортимент визначаємо самостійно. Важливо, щоб панування вийшло гострим.
  10. Змішуємо до однорідності.
  11. У глибоку чашу вбиваємо яйце.
  12. Довівши до однорідності, вливаємо воду та перемішуємо.
  13. В окрему миску просіюємо борошно.
  14. На деко кладемо лист пергаменту і змащуємо його олією.
  15. Приступаємо до найцікавішого етапу. Крильця обвалюємо в муці і опускаємо в кляр. Після чого добре пануємо у чіпсах.
  16. Перекладаємо заготовки на підготовлений лист і поміщаємо його в розпечену до 200 градусів духовку. Запікаємо 15 хвилин, після чого перевертаємо на другий бік і готуємо ще 15 хвилин. Дивимось по своїй духовці. Перевіряємо готовність, проткнувши крило. Не повинно бути жодної крові.
  17. Апетитну закуску перекладаємо на блюдо для подачі. За бажання доповнюємо соусом. Смачного!
Дивіться також:  Шашлик зі свинини – 10 найсмачніших рецептів приготування соковитого шашлику