Як приготувати з яблуками

Якщо вам набридли повсякденні салати, побалуйте себе ніжною і вишуканою закускою з крабових паличок і яблука. Рибний смак крабового м’яса чудово поєднується з іншими інгредієнтами.
До складу входить:
• 130 г крабових паличок;
• три зварених яйця;
• половинка цибулини;
• яблуко;
• 120 г сиру;
• майонез.
Етапи виконання:
1. Цибулю шаткуємо і маринуємо в розсолі з 100 мл води з ложкою цукрового піску і 1/3 ч. ложки оцту. Залишаємо на 20 хвилин, потім відкидаємо на друшляк, щоб пішла вся зайва рідина.
2. Рибні палички, сир, яйця і очищене яблуко тремо на тертці. При цьому білки потрібно подрібнити окремо від жовтків.
3. Беремо салатницю (креманки) і формуємо закуску шарами. Спочатку йдуть білки, потім сир, замаринований цибулю, яблуко, м’ясо крабів і подрібнений жовток. Кожен шар просочуємо заправкою, якщо ви бажаєте зробити салат не таким жирним, то соус можна наносити через шар.
4. Даємо закуски просочитися і прикрашаємо зеленню, оливками або ікрою, тут все залежить від вашої фантазії.