Манник на кефірі в мультиварці – 8 рецептів приготування

З гарбузом

Коли в зимовий час велика гарбуз розрізається для використання тільки однієї частини, піднімається питання про те, що робити з залишився овочем. Манник з гарбузом – хороше рішення, яке сподобається як дорослим, так і маленьким членам сім’ї.

Для втілення в життя такого рецепта необхідно підготувати наступні інгредієнти:

  • манна крупа – 220 г;
  • гарбуз – 300 г;
  • кефір – 140 мл;
  • цукор – 100 г;
  • масло вершкове – 10 г;
  • борошно – 50 р;
  • яйця – 2 шт.;
  • сода – 3 г;
  • оцет для гасіння;
  • олія соняшникова 50 мл

Щоб побалувати членів сім’ї вітамінним десертом:

  • У глибокій мисці змішуються манна крупа з кефіром і соняшниковою олією.
  • Гарбуз відварюється і перемелюється за допомогою блендера до консистенції пюре, після чого відправляється до набряклої манки.
  • В окремому посуді збиваються яйця з цукром.
  • Яєчна суміш відправляється до тесту з манки.
  • Наприкінці в тісто втручається борошно і додається сода, гашене оцтом.
  • Готова маса викладається в чашу і випікається на режимі «Випічка» 65 хвилин.
Дивіться також:  Сирний пиріг — 14 рецептів приготування
Прокрутка до верху