Рецепт приготування по-корейськи на зиму
Капуста по-корейськи виходить пікантною і обов’язково сподобається тим, хто любить гострі страви.
Необхідні продукти:
- качан капусти;
- 100 мілілітрів масла;
- дві маленькі ложки цукру;
- ложечка солі;
- дві часточки часнику;
- мелений перець приправа по-корейськи за бажанням;
- дві великі ложки оцту.
Процес приготування:
- Капусту промиваємо, розбираємо на листя, які і будемо далі використовувати. Нарізаємо на невеликі шматки, покладіть в глибоку ємність і тиснете, поки з неї не з’явиться сік.
- До отриманої суміші додайте подрібнений часник.
- Тепер потрібно приготувати маринад. Добре нагрійте масло на сковороді, викладіть в нього вибрані приправи, перемішайте і залийте цією сумішшю капусту. Так само додайте вказане кількість оцту.
- Ємність з капустою чимось накрийте, притисніть і дайте постояти близько 12 годин. Після цього її можна закочувати в стерилізовані банки.