Маринована капуста – 10 рецептів швидкого приготування на зиму

Рецепт приготування по-корейськи на зиму

Капуста по-корейськи виходить пікантною і обов’язково сподобається тим, хто любить гострі страви.

Необхідні продукти:

  • качан капусти;
  • 100 мілілітрів масла;
  • дві маленькі ложки цукру;
  • ложечка солі;
  • дві часточки часнику;
  • мелений перець приправа по-корейськи за бажанням;
  • дві великі ложки оцту.

Процес приготування:

  • Капусту промиваємо, розбираємо на листя, які і будемо далі використовувати. Нарізаємо на невеликі шматки, покладіть в глибоку ємність і тиснете, поки з неї не з’явиться сік.
  • До отриманої суміші додайте подрібнений часник.
  • Тепер потрібно приготувати маринад. Добре нагрійте масло на сковороді, викладіть в нього вибрані приправи, перемішайте і залийте цією сумішшю капусту. Так само додайте вказане кількість оцту.
  • Ємність з капустою чимось накрийте, притисніть і дайте постояти близько 12 годин. Після цього її можна закочувати в стерилізовані банки.
Дивіться також:  Квашена капуста в розсолі – 7 рецептів приготування на зиму
Прокрутка до верху