Маринована капуста – 10 рецептів швидкого приготування на зиму

Шматочками

Не обов’язково різати капусту дуже дрібно, спробуйте замаринувати її шматочками.

Необхідні продукти:

  • одна буряк;
  • близько кілограм капусти;
  • два зубчики часнику;
  • 100 мл оцту;
  • ложка солі;
  • 100 грам цукру;
  • півлітра води.

Процес приготування:

  • Подрібнюємо часник, буряк натираємо на крупній тертці, а капусту перетворюємо в квадратні шматочки, все перемішуємо затока рослинним маслом.
  • Воду з’єднайте з сіллю і цукром, а коли буде кипіти, вливаємо до неї оцет.
  • Дочекайтеся, коли маринад трохи охолоне, залийте їм капусту з буряком приберіть відстоятися кілька годин і можна укладати в банки або подавати на стіл.
Дивіться також:  Малинове варення — 7 рецептів корисного варення
Прокрутка до верху