Шматочками
Не обов’язково різати капусту дуже дрібно, спробуйте замаринувати її шматочками.
Необхідні продукти:
- одна буряк;
- близько кілограм капусти;
- два зубчики часнику;
- 100 мл оцту;
- ложка солі;
- 100 грам цукру;
- півлітра води.
Процес приготування:
- Подрібнюємо часник, буряк натираємо на крупній тертці, а капусту перетворюємо в квадратні шматочки, все перемішуємо затока рослинним маслом.
- Воду з’єднайте з сіллю і цукром, а коли буде кипіти, вливаємо до неї оцет.
- Дочекайтеся, коли маринад трохи охолоне, залийте їм капусту з буряком приберіть відстоятися кілька годин і можна укладати в банки або подавати на стіл.