Як замаринувати цибулю без оцту?
Таких способів є кілька і найвідоміший серед них – з лимоном.
Але його ми вже розглядали вище, тому спробуємо інший. Наприклад, з часником.
Необхідні продукти:
- головка часнику;
- 300 грам цибулі;
- по ложці солі і цукру;
- 130 мілілітрів води;
- 20 мілілітрів масла рослинного.
Процес приготування:
- Часник нарізаємо шматочками, перемішуємо з подрібненим на кільця цибулею і все це «під зав’язку» заливаємо маринадом.
- Його готуємо так: у воду викладаємо всі інгредієнти і доводимо до кипіння. Ще гарячим готовий маринад вливаємо до цибулі.
- Ємність закриваємо і тримаємо приблизно 12 годин в холодильнику, перш ніж подавати