Маринована цибуля — 8 рецептів

Як замаринувати цибулю без оцту?

Таких способів є кілька і найвідоміший серед них – з лимоном.

Але його ми вже розглядали вище, тому спробуємо інший. Наприклад, з часником.

Необхідні продукти:

  • головка часнику;
  • 300 грам цибулі;
  • по ложці солі і цукру;
  • 130 мілілітрів води;
  • 20 мілілітрів масла рослинного.

Процес приготування:

  • Часник нарізаємо шматочками, перемішуємо з подрібненим на кільця цибулею і все це «під зав’язку» заливаємо маринадом.
  • Його готуємо так: у воду викладаємо всі інгредієнти і доводимо до кипіння. Ще гарячим готовий маринад вливаємо до цибулі.
  • Ємність закриваємо і тримаємо приблизно 12 годин в холодильнику, перш ніж подавати
Дивіться також:  Салат з пекінською капустою і сухариками – 11 рецептів приготування