Обліпиха з цукром на зиму без варіння – 5 смачних і корисних рецептів

Через м’ясорубку

Красиво виглядає в банку перекручена через м’ясорубку обліпиха з цукром. Цей спосіб заготівлі хороший ще тим, що дозволяє швидко переробляти велику кількість ягід в короткі терміни.

Співвідношення цукру і цар-ягоди наступне:

  • 1000 м обліпихи;
  • 1500 г цукрового піску.

Хід роботи:

  • Від загальної кількості цукру відсипати 300 р. Вимиту і просушену на ситі або решеті ягоду перемолоти разом з більшою частиною цукру застосувавши м’ясорубку.
  • Отриманої маси дати настоятися кілька годин в прохолоді, прикривши її чистим рушником. Потім розкласти обліпиху з сухим і прокалившимся банкам, поверх варення зробити цукрові пробки з відсипаного раніше цукру, закупорити кришкою.
Дивіться також:  Маринована капуста на зиму — 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху