Печиво «Ювілейне» — 4 рецепти як зробити своїми руками

Зі згущеним молоком

Більш ситний і корисний варіант приготування.

Що знадобиться:

  • борошно – 3 склянки;
  • цукор – 1 склянка;
  • молоко – 2 ст. ложки;
  • яйце – 1 шт.;
  • маргарин – 200 г;
  • ваніліну і розпушувача по 1 ч. ложці;
  • згущене молоко – 1 банка;
  • сода – ½ ч. ложки;
  • сіль – щіпка.

Розм’якшений маргарин перетирається з цукром і сіллю близько 5-ти хвилин. Робиться це міксером на малих обертах. Потім в суміш яйце розбивається, кладуть борошно і пара столових ложок молока.

Замісіть густе тісто, присипте поверхню столу і розкотіть за нього тісто в прямокутний пласт. Чим густіше воно вийде спочатку, тим легше буде піддаватися подальших маніпуляцій. Візьміть формочки і виріжте необхідну кількість печива. Покладіть заготовки на деко, вистелений пергаментним папером, і випікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Коли печиво буде готове, розділіть його на 2 половини. Змастіть одну частину згущеним молоком, а другий накрийте і злегка притисніть зверху. Смачний десерт готовий. Ви можете подати його до чаювання або будь-якого застілля.

Дивіться також:  Мигдальне печиво — 7 рецептів приготування в домашніх
Прокрутка до верху