Пісний рецепт приготування
Пиріжки з начинкою з гарбуза можна побалувати себе в Різдвяний Піст, підготувавши наступні інгредієнти:
- борошно – 600 г;
- соняшникова олія – 120 мл;
- гарбуз – 200 г;
- морква – 2 шт.;
- яблука – 2 шт.;
- мед – 15 мл;
- сіль, оцет і сода.
Спосіб приготування:
- Овочі та фрукти очищаються, натираються і змішуються з розтопленим медом.
- Виділився з гарбузово-яблучної маси сік змішується з борошном, маслом і гашеного оцтом содою.
- Тісто залишають для «відпочинку» на 20 хвилин.
- Далі за стандартною схемою формуються пиріжки з солодкою начинкою.
- Вироби випікаються близько 20 хвилин при 180°C.
Таким чином, пиріжки з гарбузом є прекрасним десертом. Смачним, ситним, корисним. Його можуть їсти і маленькі діти, і дорослі, і навіть ті, хто сидить на дієті або дотримується Посту.