Пиріжки з гарбузом – 8 рецептів приготування

Пісний рецепт приготування

Пиріжки з начинкою з гарбуза можна побалувати себе в Різдвяний Піст, підготувавши наступні інгредієнти:

  • борошно – 600 г;
  • соняшникова олія – 120 мл;
  • гарбуз – 200 г;
  • морква – 2 шт.;
  • яблука – 2 шт.;
  • мед – 15 мл;
  • сіль, оцет і сода.

Спосіб приготування:

  • Овочі та фрукти очищаються, натираються і змішуються з розтопленим медом.
  • Виділився з гарбузово-яблучної маси сік змішується з борошном, маслом і гашеного оцтом содою.
  • Тісто залишають для «відпочинку» на 20 хвилин.
  • Далі за стандартною схемою формуються пиріжки з солодкою начинкою.
  • Вироби випікаються близько 20 хвилин при 180°C.

Таким чином, пиріжки з гарбузом є прекрасним десертом. Смачним, ситним, корисним. Його можуть їсти і маленькі діти, і дорослі, і навіть ті, хто сидить на дієті або дотримується Посту.

Дивіться також:  Тісто на оладки — дев’ять рецептів, як завести тісто
Прокрутка до верху