Рибний суп з консервів — 7 рецептів приготування

З кількою в томатному соусі

Рецепт включає продукти, доступні кожному, а супчик виходить ароматним, смачним і поживним.

Склад:

  • 240 г кільки в томаті;
  • 80 г пшона;
  • 2 л очищеної води;
  • 2 картопляні бульби;
  • 1 морква;
  • 1 цибуля;
  • 1 помідор;
  • 1 лавровий лист;
  • 8 горошків чорного перцю;
  • сіль.

Етапи готування:

  • Пшоно промивають тричі, насипають у киплячу воду і варять 10 хвилин, попередньо знявши піну.
  • Дрібно нашатковану цибулю обсмажують в киплячому олії до прозорого стану.
  • До цибулі додають нарізану соломкою моркву і смажать ще кілька хвилин, поки вона не стане золотистою.
  • Помідор ділять на невеликі шматочки, кладуть у засмажку і тушкують все разом 7 хвилин.
  • До підготовлюваного пшону додають нарізану брусочками картоплю, сіль і горошини перцю.
  • Через 15 хвилин в каструлю викладають вміст сковороди і кільку з банки разом з рідиною.
  • Після закипання суп готують ще 3 хвилини.
Дивіться також:  Щавлевий суп – 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху