Салат Черепашка з куркою та горіхами – 7 покрокових рецептів дуже смачного і красивого салату

Гарна закуска з ананасом

Інгредієнти:

  • часникові пшеничні сухарі – 2 великі жмені;
  • варена картопля – 1 шт.;
  • варене філе птиці (курки) – 150 г;
  • варене яйце – 1 шт.;
  • ковбасний солоний сир – 150 г;
  • солодкий ананас – 250 г;
  • крихта з сухарів – 2 десертні ложки;
  • волоські горіхи – для прикраси;
  • майонезний (солоний) соус.

Приготування:

  • Варену картоплю крупно потерти. Першою відправити на тарілку у вигляді овалу.
  • Зверху розсипати розділену на волокна курятину.
  • Далі, розподілити дрібні кубики ананасів, подрібнений будь-яким зручним чином ковбасний сир, терті варені яйця.
  • Промазати шари солоним соусом.

Готовий салат «Черепаха» засипати дрібними сухариками і крупнорублеными горішками. Голову тварини зробити з шматочка ковбасного сиру. Лапи – з половинок ядер горіхів.

Дивіться також:  Оселедець під шубою – 5 рецептів класичних по шарах