Гарна закуска з ананасом
Інгредієнти:
- часникові пшеничні сухарі – 2 великі жмені;
- варена картопля – 1 шт.;
- варене філе птиці (курки) – 150 г;
- варене яйце – 1 шт.;
- ковбасний солоний сир – 150 г;
- солодкий ананас – 250 г;
- крихта з сухарів – 2 десертні ложки;
- волоські горіхи – для прикраси;
- майонезний (солоний) соус.
Приготування:
- Варену картоплю крупно потерти. Першою відправити на тарілку у вигляді овалу.
- Зверху розсипати розділену на волокна курятину.
- Далі, розподілити дрібні кубики ананасів, подрібнений будь-яким зручним чином ковбасний сир, терті варені яйця.
- Промазати шари солоним соусом.
Готовий салат «Черепаха» засипати дрібними сухариками і крупнорублеными горішками. Голову тварини зробити з шматочка ковбасного сиру. Лапи – з половинок ядер горіхів.