Салат ” Гранатовий браслет – класичний рецепт і 6 варіантів приготування

Як приготувати з копченою куркою?

Копчене філе курки додасть страві більш насичений смак. Рецепт гранатового браслета з куркою, поддавшейся копченню, має досить оригінальний смак і у нього є шанувальники.

Які продукти знадобляться:

  • 2 картоплі;
  • копчений окіст – 3 шт.;
  • 3 яйця;
  • 50 г горіхів;
  • майонез;
  • 1 морква;
  • цибулина;
  • соняшникова олія;
  • 1 гранат;
  • перець, сіль.

Відварюємо яйця, моркву. Також слід відварити картоплю, але не очищеної, а в мундирі. Буряк загортаємо в харчову фольгу, відправляємо на півгодини в розігріту духовку (1800С). Після охолодження, коренеплоди потрібно очистити, крупно натерти. Також трьом інші інгредієнти. Цибулину потрібно нашаткувати, трохи обсмажити на соняшниковій олії. Стегенця очищаємо від шкірки, відокремлюємо м’ясо від кісток. Отримане філе нарізають невеликими шматочками.

Пошаровість наступна – половина порції копченого філе курки, морква, картопля, 1/3 подрібнених горіхів, знову картопля, цибуля (надлишки масла від смаження слід видалити), друга половина курячого філе, яйця, буряк. Необхідно шари утрамбовувати, але не допускати їх розповзання. Щоб шари не розсипалися, їх потрібно перемазывать майонезом. Буряк і яйця окремо змішуємо з майонезом і коли до них доходить черга, то викладаються не в якості шару, а покриваємо весь салат. Даємо страві трохи постаять в холоді. Прикрашаємо всю поверхню страви зернятками граната.

На замітку. За бажанням курку можна приправити чорним меленим перцем.

Дивіться також:  Як засолити капусту швидко і смачно в банці, відрі або каструлі?