Салат Грибна поляна – 7 рецептів

Як приготувати з опеньками?

Склад продуктів: велика куряча грудка, 2-3 маринованих огірка, заздалегідь зварені продукти: 2 картоплини, яйце, морква, 90 г маринованих опеньків, а також сіль, головка ріпчастої цибулі, пучок свіжого кропу і соус.

  • Курятина відварюється до готовності і остуджується.
  • Спочатку на тарілку висипаються дрібні кубики вареної картоплі. Зверху розподіляється сітка підсоленого соусу.
  • Далі розсипається соломка огірків і цибулі.
  • Потім йдуть мініатюрні кубики відвареної моркви з підсоленим соусом.
  • Потім – довільні шматочки остиглого м’яса, терте варене яйце, свіжий кріп.
  • Поверх зелені довільно викладаються мариновані гриби.

Для салату «Грибна поляна» з опеньками в якості соусу добре підійде звичайний майонез.

Дивіться також:  Салат з картоплею – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху