Як приготувати з опеньками?
Склад продуктів: велика куряча грудка, 2-3 маринованих огірка, заздалегідь зварені продукти: 2 картоплини, яйце, морква, 90 г маринованих опеньків, а також сіль, головка ріпчастої цибулі, пучок свіжого кропу і соус.
- Курятина відварюється до готовності і остуджується.
- Спочатку на тарілку висипаються дрібні кубики вареної картоплі. Зверху розподіляється сітка підсоленого соусу.
- Далі розсипається соломка огірків і цибулі.
- Потім йдуть мініатюрні кубики відвареної моркви з підсоленим соусом.
- Потім – довільні шматочки остиглого м’яса, терте варене яйце, свіжий кріп.
- Поверх зелені довільно викладаються мариновані гриби.
Для салату «Грибна поляна» з опеньками в якості соусу добре підійде звичайний майонез.