Салат Грибна поляна – 7 рецептів

З курячим філе

Склад продуктів: 120 г маринованих шампіньйонів, 80 г корейської моркви, 2 великих яйця, пучок свіжої петрушки, половина великого курячого філе, 2 бочкових солоних огірка, 2-3 картоплини, сіль, легкий майонез.

  • Для початку потрібно зайнятися термічною обробкою деяких продуктів – зварити яйця, картоплю, курку.
  • Мариновані гриби вибираються цілі. Їх потрібно відразу викласти в миску капелюшками вниз. На кожну ніжку додається трохи майонезу. Соус тут необхідний для з’єднання шарів.
  • Далі розподіляється дрібно нарізана петрушка. Поверх зелені розсипаються крупно терті очищені яйця.
  • Потім йде шар пікантною морквини без маринаду.
  • Охолоджена варена курка ріжеться дрібними кубиками, змащується солоним майонезом і викласти на моркву.
  • Розподіляються невеликі шматочки солоних огірків. Знову соус.
  • Останнім шаром йде терта варена картопля. Вона нічим не змащується.

Готовий салат «Грибна поляна» з куркою настоюється в прохолоді близько години, після чого перевертається на плоску тарілку.

Дивіться також:  Салат «Мімоза» з сайрою – 5 рецептів приготування
Прокрутка до верху