З курячим філе
Склад продуктів: 120 г маринованих шампіньйонів, 80 г корейської моркви, 2 великих яйця, пучок свіжої петрушки, половина великого курячого філе, 2 бочкових солоних огірка, 2-3 картоплини, сіль, легкий майонез.
- Для початку потрібно зайнятися термічною обробкою деяких продуктів – зварити яйця, картоплю, курку.
- Мариновані гриби вибираються цілі. Їх потрібно відразу викласти в миску капелюшками вниз. На кожну ніжку додається трохи майонезу. Соус тут необхідний для з’єднання шарів.
- Далі розподіляється дрібно нарізана петрушка. Поверх зелені розсипаються крупно терті очищені яйця.
- Потім йде шар пікантною морквини без маринаду.
- Охолоджена варена курка ріжеться дрібними кубиками, змащується солоним майонезом і викласти на моркву.
- Розподіляються невеликі шматочки солоних огірків. Знову соус.
- Останнім шаром йде терта варена картопля. Вона нічим не змащується.
Готовий салат «Грибна поляна» з куркою настоюється в прохолоді близько години, після чого перевертається на плоску тарілку.