З корейською морквою
Склад продуктів: 170 г маринованих шампіньйонів, 240 г філе курки, 4-5 дрібних варених картоплин, 170 г моркви по-корейськи, 4 великих варених яйця, 90 г твердого сиру, сіль, майонез, свіжа зелень.
- У глибоку миску викладаються цілі мариновані гриби капелюшком вниз. Вони розташовані впритул один до одного.
- Зверху відправляється подрібнена зелень.
- Далі розподіляється терта картопля, яка добре приминається з солоним майонезом.
- Потім йде корейська морквина без маринаду, заздалегідь зварене куряче філе, терті сир і яйця. Верх також змащується майонезом.
Далі салат з корейською морквою перевертається таким чином, щоб капелюшки грибів опинилися нагорі, і подається до столу.