Салат Грибна поляна – 7 рецептів

З корейською морквою

Склад продуктів: 170 г маринованих шампіньйонів, 240 г філе курки, 4-5 дрібних варених картоплин, 170 г моркви по-корейськи, 4 великих варених яйця, 90 г твердого сиру, сіль, майонез, свіжа зелень.

  • У глибоку миску викладаються цілі мариновані гриби капелюшком вниз. Вони розташовані впритул один до одного.
  • Зверху відправляється подрібнена зелень.
  • Далі розподіляється терта картопля, яка добре приминається з солоним майонезом.
  • Потім йде корейська морквина без маринаду, заздалегідь зварене куряче філе, терті сир і яйця. Верх також змащується майонезом.

Далі салат з корейською морквою перевертається таким чином, щоб капелюшки грибів опинилися нагорі, і подається до столу.

Дивіться також:  Часникові стрілки по-корейськи – 8 рецептів
Прокрутка до верху