Салат-перевертиш «Грибна поляна»
Склад продуктів: 2 шт. вареної моркви, банку цілісних консервованих печериць, 340 г підкопченого курячого м’яса, 5-6 варених яєць, сіль, 170 г напівтвердого сиру, половина пучка свіжої петрушки і цибулі, майонез.
- На рівне дно каструлі викладаються цілісні гриби капелюшками вниз. Далі висипається мелконарезанная зелень.
- Потім терта морква, шар підсоленого соусу.
- Наверх – кубики курячого м’яса, терті яйця, підсолений майонез, тертий сир. Якщо залишилися ще гриби, їх можна подрібнити і змішати з сиром.
Каструля перевертається на плоске блюдо і знімається. Якщо зробити це акуратно, на тарілці виявиться ефектно оформлена закуска.