Салат Грибна поляна – 7 рецептів

Листковий салат з м’ясом і грибами

Склад продуктів: 340 г відвареного м’яса, 3 варених картоплини, будь-яка свіжа зелень за смаком, 160 г напівтвердого сиру, бочкової солоний огірок, 170 г корейської моркви, сіль, майонез.

  • Цілі гриби укладаються капелюшками вниз. Згори сиплеться подрібнена зелень.
  • Далі йде терта картопля з майонезом, яку потрібно добре щільно утрамбувати.
  • На картоплю висипаються дрібні кубики солоного огірка, шматочки вареного м’яса.
  • Малюється сітка з підсоленого майонезу.
  • Зверху викладається морквина без маринаду і тертий сир.

Залишається перевернути закуску і подавати до столу.

Дивіться також:  Салат з капусти на зиму – 11 рецептів пальчики оближеш
Прокрутка до верху