Готуємо з яловичого серця та зеленої редьки
Це блюдо нагадує традиційний салат «Олів’є» і обов’язково сподобається мешканцям і гостям. Якщо є бажання, можна зробити його листковим, розташувавши компоненти на свій розсуд.
Для страви потрібно:
- 400 г яловичого серця;
- 2 яйця;
- 2 картоплини;
- солоні огірки;
- зелена редька;
- банка зеленого горошку;
- зелена цибуля;
- сіль;
- гірчичний соус і сметана в рівних пропорціях.
Порядок роботи:
- Зварити яловиче серце, картоплю і яйця, нашаткувати кубиками.
- Порізати огірки і зелений лук, редьку подрібнити на тертці.
- З’єднати підготовлені компоненти, додати зелений горошок, сіль і суміш гірчичного соусу і сметани.
Важливо! Яловиче серце потребує попередньому замочуванні, тому за 8-10 годин до відварювання необхідно помістити його в ємність з підсоленою водою.