Салат із зеленої редьки — 11 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо з яловичого серця та зеленої редьки

Це блюдо нагадує традиційний салат «Олів’є» і обов’язково сподобається мешканцям і гостям. Якщо є бажання, можна зробити його листковим, розташувавши компоненти на свій розсуд.

Для страви потрібно:

  • 400 г яловичого серця;
  • 2 яйця;
  • 2 картоплини;
  • солоні огірки;
  • зелена редька;
  • банка зеленого горошку;
  • зелена цибуля;
  • сіль;
  • гірчичний соус і сметана в рівних пропорціях.

Порядок роботи:

  • Зварити яловиче серце, картоплю і яйця, нашаткувати кубиками.
  • Порізати огірки і зелений лук, редьку подрібнити на тертці.
  • З’єднати підготовлені компоненти, додати зелений горошок, сіль і суміш гірчичного соусу і сметани.

Важливо! Яловиче серце потребує попередньому замочуванні, тому за 8-10 годин до відварювання необхідно помістити його в ємність з підсоленою водою.

Дивіться також:  Салат з буряка – 17 рецептів з вареним або сирим буряком