М’ясний салат «Коханка»
Необхідні продукти:
- 300 грам яловичого м’яса;
- два маринованих огірка;
- майонез за смаком;
- два яйця;
- 100 грам волоських горіхів.
Процес приготування:
- М’ясо відварюємо до готовності в трохи підсоленій воді і нарізаємо на невеликі шматочки після того, як він охолоне.
- Яйця теж відварюємо протягом 10 хвилин до стану «круто» і натираємо.
- Починаємо збирати салат і спочатку на дно салатниці поміщаємо частину м’яса, припарив його майонезом.
- Потім йде шар огірків, які потрібно натерти або дуже дрібно нарізати. Їх теж промазуємо.
- Викладаємо подрібнені яйця, формуємо майонезну сіточку і знову викладаємо шар м’яса.
- Прикрашаємо блюдо горіхами і охолоджуємо перед подачею.
Салат «Коханка» стане прикрасою вашого столу. Гості обов’язково незвичайне блюдо оцінять по достоїнству.