Салат «Коханка» – 8 рецептів приготування

М’ясний салат «Коханка»

Необхідні продукти:

  • 300 грам яловичого м’яса;
  • два маринованих огірка;
  • майонез за смаком;
  • два яйця;
  • 100 грам волоських горіхів.

Процес приготування:

  • М’ясо відварюємо до готовності в трохи підсоленій воді і нарізаємо на невеликі шматочки після того, як він охолоне.
  • Яйця теж відварюємо протягом 10 хвилин до стану «круто» і натираємо.
  • Починаємо збирати салат і спочатку на дно салатниці поміщаємо частину м’яса, припарив його майонезом.
  • Потім йде шар огірків, які потрібно натерти або дуже дрібно нарізати. Їх теж промазуємо.
  • Викладаємо подрібнені яйця, формуємо майонезну сіточку і знову викладаємо шар м’яса.
  • Прикрашаємо блюдо горіхами і охолоджуємо перед подачею.

Салат «Коханка» стане прикрасою вашого столу. Гості обов’язково незвичайне блюдо оцінять по достоїнству.

Дивіться також:  Капуста червонокачанна – 9 рецептів приготування