Салат Обжорка: класичний рецепт і 6 варіантів приготування

Святкова закуска зі свининою

Важливим підготовчим етапом є вибір м’яса. Свинина повинна бути свіжою без кісток, хрящів і сала. При бажанні салат можна приготувати з корейською морквою і маринованими огірочками, щоб додати страві особливої пікантності.

Інгредієнти:

  • 300 г м’якоті свинини;
  • біла цибулина;
  • 3 огірка;
  • 1 морквина;
  • 2 ст. л. оливкової олії;
  • «Провансаль» і спеції за смаком.

Приготування:

  • Відварне м’ясо охолоджуємо при кімнатній температурі і нарізаємо кубиками.
  • Цибулю шаткуємо кільцями, обсмажуємо на розігрітій сковороді 1 хвилину і додаємо до нього моркву. Пасеруємо овочі протягом 3-5 хвилин і залишаємо охолоджуватися.
  • Огірки нарізаємо улюбленим методом, додаємо до м’яса і заправляємо засмажкою.
  • Майонез змішати зі спеціями і заправляємо салат.
Дивіться також:  Капуста по-грузинськи з буряком – 7 рецептів приготування