Святкова закуска зі свининою
Важливим підготовчим етапом є вибір м’яса. Свинина повинна бути свіжою без кісток, хрящів і сала. При бажанні салат можна приготувати з корейською морквою і маринованими огірочками, щоб додати страві особливої пікантності.
Інгредієнти:
- 300 г м’якоті свинини;
- біла цибулина;
- 3 огірка;
- 1 морквина;
- 2 ст. л. оливкової олії;
- «Провансаль» і спеції за смаком.
Приготування:
- Відварне м’ясо охолоджуємо при кімнатній температурі і нарізаємо кубиками.
- Цибулю шаткуємо кільцями, обсмажуємо на розігрітій сковороді 1 хвилину і додаємо до нього моркву. Пасеруємо овочі протягом 3-5 хвилин і залишаємо охолоджуватися.
- Огірки нарізаємо улюбленим методом, додаємо до м’яса і заправляємо засмажкою.
- Майонез змішати зі спеціями і заправляємо салат.