Салат перлина – 10 рецептів приготування

З індичкою і черешнею

Для приготування страви потрібно:

  • м’ясна м’якоть індички – 380 г;
  • салатні листя – кілька пучків;
  • черешня – 380 г;
  • сир фета – 230 г;
  • насіння чіа – 12 м;
  • оливкова олія – 40 мл;
  • базилік – кілька верхівок.

Ніжне філе промити, замаринувати та приготувати на грилі, попередньо подрібнивши. У черешень вийняти кісточки, салатні листя подрібнити руками. Порізати сир, базилік промити. Змішати зелений салат, м’ясо, додати трохи насіння, вимішати. Зверху викласти сир і ягоди, полити олією. Прикрасити листочками базиліку і подати до столу.

Дивіться також:  Салат з ананасами – 9 смачних рецептів