Салат Прага – 11 рецептів, смакота незвичайна!

З ковбасою і сиром

Використовувані інгредієнти (на 4 персони):

  • варена ковбаса, 300 г;
  • сир твердих сортів, 200 г;
  • горошок зелений консервований 200 г;
  • чорнослив 200 г;
  • варене яйце, 3 шт.;
  • головка ріпчастої цибулі;
  • середня морква;
  • майонез або сметана, 200 р.

Рецепт відрізняється простотою приготування і займає мало часу, так як в ньому використовується ковбаса, яку можна вибрати за бажанням. Цибулю попередньо обсмажують до готовності, а моркву варять півгодини на середньому вогні. Потім овочі змішують між собою. Інші складові нарізають середніми кубиками і викладають у велику глибоку ємність рівномірними шарами. Кожен шар промащується майонезом. Зверху посипають натертий сир.

Дивіться також:  Як капусту посолити швидко і смачно в домашніх умовах?