З ковбасою і сиром
Використовувані інгредієнти (на 4 персони):
- варена ковбаса, 300 г;
- сир твердих сортів, 200 г;
- горошок зелений консервований 200 г;
- чорнослив 200 г;
- варене яйце, 3 шт.;
- головка ріпчастої цибулі;
- середня морква;
- майонез або сметана, 200 р.
Рецепт відрізняється простотою приготування і займає мало часу, так як в ньому використовується ковбаса, яку можна вибрати за бажанням. Цибулю попередньо обсмажують до готовності, а моркву варять півгодини на середньому вогні. Потім овочі змішують між собою. Інші складові нарізають середніми кубиками і викладають у велику глибоку ємність рівномірними шарами. Кожен шар промащується майонезом. Зверху посипають натертий сир.